设为首页 加入收藏

TOP

Famvir creme
2015-03-24 14:16:24 来源: 作者: 【 】 浏览:679次 评论:0

Drug Class Description

Volwassenen: 8-9 keer per dag (ongeveer iedere 2 uur overdag) aanbrengen gedurende 4 dagen. De behandeling dient zo spoedig mogelijk na optreden van de eerste symptomen van de infectie te beginnen.

Generic Name

penciclovir

Drug Description

Antivirale stof met in-vitro grote werkzaamheid tegen Herpes simplex-virus type 1 en 2 en het varicella zostervirus. Penciclovir wordt in de cel omgezet in het werkzame penciclovirtrifosfaat door door het virus geinduceerd thymidinekinase. Penciclovirtrifosfaat remt competitief het virale DNA-polymerase en voorkomt verdere virale DNA- synthese met als gevolg blokkering van de virale replicatie. Kinetische gegevens: Resorptie: nauwelijks na lokale toediening.

Presentation

Creme 10 mg/g; 2 g.

Indications

Behandeling van recidiverende herpes labialis-infecties bij immunocompetente patienten.

Child Dosage

Over het gebruik van deze stof tijdens zwangerschap bij de mens bestaan onvoldoende gegevens om de mogelijke schadelijkheid te beoordelen. Er zijn tot dusver geen aanwijzingen voor schadelijkheid bij dierproeven.

Special Precautions

Contact met slijmvliezen zoals in de mond, het oog of de genitalia vermijden vanwege mogelijke irritatie. Over gebruik bij kinderen zijn onvoldoende gegevens bekend.

Adverse Reactions

Lokale reacties zoals brandend of prikkelend gevoel of gevoelloosheid.

Manufacturer

SB-Farma 
以下是“全球医药”详细资料
Tags: 责任编辑:admin
】【打印繁体】【投稿】【收藏】 【推荐】【举报】【评论】 【关闭】 【返回顶部
分享到QQ空间
分享到: 
上一篇Famvir tabletten 下一篇Cerezyme

相关栏目

最新文章

图片主题

热门文章

推荐文章

相关文章

广告位