设为首页 加入收藏

TOP

Ledaga 160 micrograme/g gel(一)
2018-09-14 06:54:53 来源: 作者: 【 】 浏览:3258次 评论:0
Ledaga 160 micrograme/g gel
Ledaga conține substanța activă clormetină. Acesta este un medicament împotriva cancerului, utilizat pe piele, pentru a trata limfoamele cutanate cu celule T, de tip micozis fungoid (LCCT de tip MF).
Indicatii:
LCCT de tip MF este o boală în care anumite celule ale sistemului imunitar al corpului, numite limfocite T, devin canceroase și afectează pielea. Clormetina este un tip de medicament împotriva cancerului, numit „agent de alchilare”. Clormetina se atașează de ADN-ul celulelor care se divizează, cum sunt celulele canceroase, fapt care le împiedică multiplicarea și dezvoltarea.
Ledaga va fi utilizat numai la pacienții adulți
Contraindicatii:
Nu utilizați Ledaga
- dacă sunteți alergic (hipersensibil) la clormetină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.
Administrare:
Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.
Ledaga este destinat doar pentru utilizarea pe piele.
Doza recomandată este aplicată sub forma unui film subțire, o dată pe zi, pe zonele afectate. Doza pentru pacienții vârstnici (cu vârsta de 65 de ani și peste) este aceeași ca la pacienții adulți mai tineri (cu vârsta de 18 ani și peste).
Medicul dumneavoastră vă poate opri tratamentul, în cazul în care apare o inflamație severă a pielii (de exemplu, înroșire și umflare), vezicule și ulceraţii. Medicul dumneavoastră vă poate recomanda reluarea tratamentul, în cazul ameliorării acestor simptome.
Instrucțiuni de utilizare:
- Utilizați Ledaga exact așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul.
- Persoanele care au grijă de pacienţi trebuie să poarte mănuși din nitril, de unică folosință, atunci când aplică acest medicament pe pielea pacienților. Acesta este un tip special de mănuși; adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă aveți întrebări.
- Scoateți capacul tubului chiar înainte de utilizare. Utilizați capacul pentru a perfora sigiliul.
- Aplicați Ledaga imediat sau în decurs de 30 de minute de la scoaterea din frigider.
- Aplicați un strat subțire din acest medicament, pe pielea complet uscată, cu cel puțin 4 ore înainte de sau la 30 de minute după duș sau baie.
- Aplicați Ledaga pe porțiunile afectate ale pielii. În cazul expunerii porțiunilor neafectate ale pielii la Ledaga, spălați porțiunea expusă cu apă și săpun.
- Lăsați zona tratată să se usuce, timp de 5 sau 10 minute, după aplicarea medicamentului și înainte de a o acoperi cu haine.
- Pentru pacienții care aplică gelul: spălați-vă mâinile cu apă și săpun imediat după aplicare.
- Pentru persoanele care au grijă de pacienţi care aplică
以下是“全球医药”详细资料
Tags: 责任编辑:admin
首页 上一页 1 2 3 4 5 下一页 尾页 1/5/5
】【打印繁体】【投稿】【收藏】 【推荐】【举报】【评论】 【关闭】 【返回顶部
分享到QQ空间
分享到: 
上一篇ZINPLAVA 25 mg/ml concentrat pe.. 下一篇Oxervate(cenegermin eye drops)

相关栏目

最新文章

图片主题

热门文章

推荐文章

相关文章

广告位