设为首页 加入收藏

TOP

UROMITEXAN 400MG/4ML INJ. N15(一)
2014-09-18 11:11:48 来源: 作者: 【 】 浏览:8422次 评论:0

Gamintojas:
BAXTER


PAKUOTĖS LAPELIS: INFORMACIJA VARTOTOJUI

Uromitexan 400 mg/4 ml injekcinis tirpalas
Mesna

Atidžiai perskaitykite visą šį lapelį, prieš pradėdami vartoti vaistą.
-Neišmeskite lapelio, nes vėl gali prireikti jį perskaityti.
-Jeigu kiltų klausimų, kreipkitės į gydytoją arba vaistininką.
-Šis vaistas skirtas Jums, todėl kitiems žmonėms jo duoti negalima. Preparatas gali jiems pakenkti (net tokiu atveju, jeigu jų ligos simptomai yra tokie patys kaip Jūsų).
- Jeigu pasireiškė sunkus šalutinis poveikis arba pastebėjote šiame lapelyje nenurodytą šalutinį poveikį, pasakykite gydytojui.Lapelio turinys
1.Kas yra Uromitexan ir nuo ko jis vartojamas
2.Kas žinotina prieš vartojant Uromitexan
3.Kaip vartoti Uromitexan
4.Galimas šalutinis poveikis
5.Kaip laikyti Uromitexan
6.Kita informacija1.KAS YRA UROMITEXAN IR NUO KO JIS VARTOJAMAS

Uromitexan yra uroprotektorius. Šis vaistinis preparatas tinka oksazafosfininų (ifosfamido, ciklofosfamido, trofosfamido) sukeliamo toksinio poveikio šlapimo pūslės ir latakų tarpiniam epiteliui profilaktikai.2.KAS ŽINOTINA PRIEŠ VARTOJANT UROMITEXAN

Uromitexan vartoti negalima:
-jeigu yra padidėjęs jautrumas (alergija) mesnai, arba bet kuriai pagalbinei medžiagai, arba kitokiems tiolo grupes junginiams.Specialių atsargumo priemonių reikia:
-jeigu Jums Uromitexan injekcinis tirpalas, jo veiklioji medžiaga mesna arba kitokie tiolo grupės junginiai kada nors buvo sukėlę alerginę reakciją, pasireiškusią dusuliu, šniokštimu, odos paraudimu, niežėjimu ar patinimu;
-kai ligonis serga reumatoidiniu artritu, sistemine raudonąja vilklige, inkstų uždegimu ar kitokia autoimunine liga būtina informuoti gydytoją, kuris nuspręs, kaip toliau gydyti.

Ligoniams, sergantiems autoimuninėmis ligomis, dažniau negu pacientams, kuriems yra navikas, galima mesnos sukelta greita padidėjusio jautrumo reakcija, pasireiškianti kraujotakos sistemos pokyčiais (kraujospūdžio sumažėjimu bei pulso padažnėjimu), odos ir gleivinės reakcija (trumpalaikiu odos išbėrimu, dilgėline, odos ir gleivinės arba vien tik odos išbėrimu, Lyell‘io sindromu, Stevenso-Johnsono sindromu), kepenų fermentų aktyvumo padidėjimu, karščiavimu, padidėjusiu kraujospūdžiu, ST segmento pakilimu, raumenų skausmais (mialgija), išsekimu, pykinimu bei vėmimu.

Nėštumas ir žindymo laikotarpis
Prieš vartojant bet kokį vaistą, būtina pasitarti su gydytoju arba vaistininku.
Tyrimai su gyvūnais tiesioginio ar netiesioginio kenksmingo poveikio nėštumo eigai, embriono ar vaisiaus vystymuisi, gimdymui ar pogimdyminiam vystymuisi neparodė. Nėščioms moterims skiriama tik esant būtinumui.
Nėra žinoma ar mesna ir jos metabolitas dime

以下是“全球医药”详细资料
Tags: 责任编辑:admin
首页 上一页 1 2 3 4 5 6 7 下一页 尾页 1/17/17
】【打印繁体】【投稿】【收藏】 【推荐】【举报】【评论】 【关闭】 【返回顶部
分享到QQ空间
分享到: 
上一篇JEVTANA 60 mg 10 mg/ml Solution.. 下一篇KABIVEN SOL. PRO INF. 2566ML

相关栏目

最新文章

图片主题

热门文章

推荐文章

相关文章

广告位