设为首页 加入收藏

TOP

DUOVISC (Viskoelastik Sistem)
2013-06-09 14:17:59 来源: 作者: 【 】 浏览:722次 评论:0

ALCON

Etken Madde(ler):

Sodyum hiyalüronat 10 mg/ml, Sodyum hiyalüronat 29.2 mg/ml, Sodyum kondrotin sülfat 37 mg/ml

Piyasa Şekilleri:

0.55 ml'lik PROVISC (Sodyum hiyalüronat 10 mg/ml), 0.5 ml'lik VISCOAT (Sodyum hiyalüronat 29.2 mg/ml ve Sodyum kondrotin sülfat 37 mg/ml) ve 27G 2 kanül içeren 1 ambalajda.

Kullanım Şekli:

Operasyonu yapan cerrah tarafından standart olarak uygulanan tekniğe uygun olarak kullanılmalıdır.

Endikasyonları:

İntraoküler lens yerleştirilmesinde, intrakapsüler ve ekstrakapsüler lens çıkartılmasında, glokom cerrahisinde, kaza ile oluşan travmalarda uygulanan korneal greft cerrahisinde, retinanın ayrılması ve vitreal replasman uygulamalarında kullanılır.


Uyarılar:

Gözün anterior veya posterior segmentlerine fazla miktarda uygulanması intraoküler basıncı arttırabilir. Göze aşırı miktarda uygulanmamalıdır. Afakili diyabetik hastaların posterior segment işlemlerinde, çok fazla miktarda kullanmaktan kaçınılmalıdır. İntraoküler basınç dikkatle izlenmelidir. Şiddetli bir artma gözlenirse uygun tedavi uygulanmalıdır. Biyolojik maddelerin enjeksiyonları ile ilgili immunolojik, allerjik ve diğer potansiyel risklere karşı dikkatli olunmalıdır. Çok nadir göze uygulandıktan sonra hafif opaklaştığı, az miktarda çöktüğü bildirilmiştir. Böyle bir durum ile karşılaşıldığı takdirde, bulanık veya çöken madde irrigasyon ve/veya aspirasyon ile ortamdan uzaklaştırılmalıdır.


Yan Etkileri:

Bazı vakalarda, postoperatif intraoküler basıncın geçici olarak yükseldiği rapor edilmiştir

以下是“全球医药”详细资料
Tags: 责任编辑:admin
】【打印繁体】【投稿】【收藏】 【推荐】【举报】【评论】 【关闭】 【返回顶部
分享到QQ空间
分享到: 
上一篇CAPD 19 Stay Safe: Glukoz2.27 %.. 下一篇SENSODYNE-M:Stronsiyum klorür ..

相关栏目

最新文章

图片主题

热门文章

推荐文章

相关文章

广告位