设为首页 加入收藏

TOP

NİBULEN:Siklopiroksolamin 10 mg/g
2013-06-09 12:17:35 来源: 作者: 【 】 浏览:836次 评论:0

AVENTİS FARMA
Etken Madde(ler):

Siklopiroksolamin 10 mg/g

Piyasa Şekilleri:

20 g'lık tüplerde.

Kullanım Şekli:

Günde iki kez hastalıklı bölgeye belirtiler geçinceye kadar sürülerek uygulanır. Nükslerin önlenmesi için uygulamaya tedavi sağlandıktan sonra 1-2 hafta devam edilmesi önerilir.

Endikasyonları:

Siklopiroksolamine duyarlı Tinea corporis, Tinea cruris, Tinea pedis- Trichophyton rubrum, T. mentagrophytes, Epidermophyton floccosum (Aerothesium floccosum), Microsporum canis; deri candidiasis'i (Moniliasis), Candida albicans (Monilia albicans) Pityriasis versicolor-Pityrospor orbiculare (Malassezia furfur) patojen fungus türlerinin neden olduğu yüzeysel dermatomikozların topikal tedavisi için endikedir. Tırnak mikozlarında (onychomycosis, Tinea unguium) topikal yardımcı tedavi olarak kullanılır.

Kontrendikasyonları:

Siklopiroksolamine alerjisi olanlarda kontrendikedir.

Uyarılar:

Göze sürülmemelidir. İrritasyon veya sensitizasyon belirtileri görülürse (kızarma, kaşınma, yanma, şişme, sulanma) ilaç kesilmelidir. Tedavi süresine tam uyulmalı, erken düzelme olsa da tedavi süresi tamamlanmalıdır. Kremin sürüldüğü alan hava geçirmeyecek derecede sıkı bandaj veya örtülerle kapatılmamalıdır. Gebelik süresince ancak önemli bir neden varsa kullanılmalıdır. Emziren annelerde dikkatle kullanılmalıdır. 10 yaşından küçük çocuklarda güvenle kullanılabileceğini gösteren yeterli klinik çalışma yoktur.

Yan Etkileri:

Uygulama yerinde nadiren kaşıntı, yanma, kızarma görülebilir.

以下是“全球医药”详细资料
Tags: 责任编辑:admin
】【打印繁体】【投稿】【收藏】 【推荐】【举报】【评论】 【关闭】 【返回顶部
分享到QQ空间
分享到: 
上一篇FAMEC:Famotidin 下一篇VENTIDE:Salbutamol 100 mcg/doz,..

相关栏目

最新文章

图片主题

热门文章

推荐文章

相关文章

广告位