设为首页 加入收藏

TOP

GİNGOBİL:Ginkgoglikozidleri 9.6 mg
2013-06-09 12:05:15 来源: 作者: 【 】 浏览:628次 评论:0

Tripharma

Etken Madde(ler):

Ginkgo glikozidleri 9.6 mg

Piyasa Şekilleri:

20 film tablet, 50 film tablet içeren blister ambalajlarda.

Kullanım Şekli:

Demans sendromunda günde 3 kez 1-2 tablettir. Tedavinin süresi semptomların şiddetine bağlıdır ve bu kronik hastalıkta en az 8 hafta sürmelidir. 3 aylık bir tedaviden sonra, tedavinin devam edip etmeyeceği kontrol edilmelidir. Periferik arteriyel oklüzif hastalık, vertigo, kulak çınlamasında günde 3 kez 1 tablet veya günde 2 kez 2 tablet verilir ve ağrısız yürüme mesafesinin iyileştirilmesi minimum 6 haftalık tedavi gerektirir.

Endikasyonları:

Organik beyin sendromuna bağlı olarak gelişen serebral performans bozukluklarının (major semptom olarak görülen demans sendromların genel tedavisi çerçevesinde) semptomatik tedavisinde, hafıza zayıflığı, konsantrasyon bozukluğu, ruhsal uyum bozuklukları, baş dönmesi, kulak çınlaması, başağrısında kullanılır. Primer hedef grup, primer dejeneratif demans, vasküler demans ve her ikisinin miks formlarındaki demans sendromları olan hastalardır. Periferik arteriyel oklüzif hastalıklarda Fontaine stage II (intermittan klodikasyon)'de ağrısız yürüme mesafesinin iyileştirilmesinde kullanılır. Vasküler veya involüsyona bağlı vertigo, kulak çınlaması.

Kontrendikasyonları:

Bileşimindeki maddelerden herhangi birine karşı önceden oluşmuş aşırı duyarlılık durumlarında kullanılmamalıdır.

Uyarılar:

Serebral endikasyonlarda tedaviye başlamadan önce, patolojik semptomların spesifik bir tedavi gerektiren herhangi bir nedene bağlı olup olmadığı belirlenmelidir. Gebelerde kullanılması önerilmez.

Yan Etkileri:

Çok az sayıda hastada hafif gastrointestinal rahatsızlık, başağrısı, alerjik deri reaksiyonları gözlenmiştir.

以下是“全球医药”详细资料
Tags: 责任编辑:admin
】【打印繁体】【投稿】【收藏】 【推荐】【举报】【评论】 【关闭】 【返回顶部
分享到QQ空间
分享到: 
上一篇STABLON:Tianeptin sodyum 12.5 mg 下一篇RADYOBARİT:Baryumsülfat 1..

相关栏目

最新文章

图片主题

热门文章

推荐文章

相关文章

广告位